rymdkalas
Blogg

Skapa ett rymdkalas för barnen

Är ditt barn särskilt fascinerad av rymden? Vad skulle då kunna passa bättre än ett rymdkalas på födelsedagen. Det finns många roliga prylar att få tag på när det är dags att arrangera ett kalas med ett speciellt tema, alltifrån fina muggar till häftiga tårtbilder.

Att fixa och dona inför ett barnkalas är både roligt och enkelt. Använd det som finns hemma eller beställ festliga kalasprodukter från olika nätbutiker. Fixa en bildtårta som både födelsedagsbarnet och gästerna kommer älska, och se till att kalaset blir ett riktigt äventyr.

Duka och dekorera

Det finns många butiker på internet som inriktat sig mot kalas- och festprylar av olika slag. Ska kalaset ha ett tema med rymden som huvudfokus finns det både muggar, papperstallrikar och servetter att få tag på till en billig peng. Välj mellan raketer, planeter, stjärnor eller något annat som passar till ett rymdkalas.

Vill man sedan sväva ut och dekorera med ballonger, vimplar, serpentiner och andra festliga dekorationer är det bara fantasin som sätter gränserna. Varför inte placera en svart duk på bordet och sprida ut bordsdekorationer i form av stjärnor i guld eller silver? Kanske släcka ner i taket och fylla upp med ljusslingor i olika färger för att bättra på rymdkänslan ytterligare.

Fixa en rymdtårta

På ett enkelt och snabbt sätt förvandlar du barnets favorittårta till ett rymdspektakel, oavsett om det är en prinsesstårta eller en chokladtårta. Det finns lättanvända tårtbilder att beställa, både med färdiga motiv från populära Star Wars eller som tårtbild med eget motiv. Här kan du själv trolla fram tårtbilder med raketer på väg mot stjärnorna eller på födelsedagsbarnet själv med ett lasersvärd i högsta hugg. När du väl bestämt dig och beställt tårtbilden kommer den hem med posten och du monterar den på den färdiga favorittårtan på bara ett par minuter. 

Enkelt, va? Man behöver inte hyra in en festfixare för att få till ett roligt och lekfullt kalas för barnen. Med lite fantasi klarar man det mesta på egen hand, med hjälp av smarta produkter och lite engagemang.

Kommentarer inaktiverade för Skapa ett rymdkalas för barnen